Jag som driver Northengalactic.com heter Johan Hummelgård och jobbar vanligtvis som skribent till 30%. Under två år har jag skrivit texter till olika sammanhang och gled in på att skriva om artikelkataloger mest av tur. Det var flera kunder som började beställa texter med en annorlunda struktur än vad jag var van med och jag fick snart lära mig effekten av artikelkatalogerna.

En idé föds

Efter att ha skrivit en mängd artiklar föddes idén att själv driva en artikelkatalog. Men jag ville inte bara starta upp en och göra som alla andra utan vara mer unik på något sätt. Samtidigt ville jag att kalatalogen skulle förmedla nya kunder till skribentus.se vilket är den sida där jag presenterar mitt textutbud.

Allt landade på att starta en katalog som inte är gratis. Det är inte en helt unik idé även om det finns väldigt få av dessa. Det finns en rad kataloger som är gratis. Några färre som fortfarande är gratis men erbjuder kunderna att köpa en artikel om de inte har tid att skriva den själv. Men på min sida ville jag ta bort denna gratisfunktion och endast erbjuda färdigskrivna texter.

Idag

Idén växte sig fram till det som idag är Northerngalactic artikelkatalog.  Den erbjuder ett mycket enkelt koncept som går ut på att man har sin artikel inom 72 timmar efter beställning. Kunden skriver vad artikeln ska handla om och eventuella nyckelord samt hur stor % som dessa nyckelord ska vara med i texten.  Därefter skickas beställningen iväg. Att beställa tar därför bara maximalt 2 minuter.

Sedan skriver jag texten, lägger in länken eller länkarna och publicerar den på artikelkatalogen. Om betalning sker med Payson ligger artikeln upp inom 72 timmar. Om betalning sker via faktura ligger den uppe inom 5 dagar.

Orsaken  att det blir snabbare resultat med Payson är att jag slipper kontrollera att folk betalar in samt påminna de som glömmer. Visserligen blir det en kostnad för mig på några kronor per överföring men det är det värt i den tid jag sparar.

Framtiden

Den långsiktiga tanken med Northerngalactic är att kunna erbjuda en artikelkatalog som med 100% säkerhet enbart har originalcontent. Att det ska komma duplicerade kopior är alltså en omöjlighet. Däremot kan ju andra kopiera min text och publicera på andra sidor men då problemet större hos dem än hos mig.

Så välkommen in och besök northerngalactic.com – den enkla artikelkatalogen.

 

extrapengar2.jpg